All4Utilaje

Aveți un utilaj JCB?
Noi vă oferim piese de schimb și service pentru acest utilaj!

JCB Perkins

Condiții de garanție

Oferim garanție pentru piesele și consumabilele comercializate, în condițiile descrise mai jos.

SC EUROVAL CONSTRUCT SRL în calitate de importator si distribuitor al pieselor de schimb , accesoriilor si consumabilelor pt utilaje de constructii importate din Marea Britanie , declara ca aceste piese corespund din punct de vedere calitativ si tehnic cu parametrii dati de catre producatorii pieselor

Piesele de schimb , accesoriile si consumabilele importate si comercializate de catre SC EUROVAL CONSTRUCT SRL , respecta toate normele conform : HG 1.022/2002 si declaram ca ,, nu pericliteaza viata , sanatatea , securitatea muncii si protectia mediului , daca sunt instalate , utilizate , întretinute sau prestate , dupa caz , conform destinatiei acestora.
SC EUROVAL CONSTRUCT SRL recomanda utilizarea pieselor , accesoriilor si consumabilelor originale furnizate de catre producatorii ultilajelor , acestia furnizand piese , accesorii si consumabile de cea mai înalta calitate si respectand toate normele europene în vigoare.

Producatorii pieselor originale ofera catre SC EUROVAL CONSTRUCT SRL o garantie de 3 luni de la data facturii din MAREA BRITANIE , producatorii originali recunosc si extind garantia la 6 luni doar în cazul montarii pieselor , accesoriilor si consumabilelor de catre un service autorizat si recunoscut de catre ei în ROMANIA sau în EUROPA .
Deasemenea SC EUROVAL CONSTRUCT SRL isi rezerva dreptul de a oferi garantie la piesele comercializate pe o perioada de 6 luni ( 180 de zile ) , doar daca acestea sunt montate si puse în functiune de catre SC EUROVAL CONSTRUCT SRL sau partenerii agreati de catre SC EUROVAL CONSTRUCT SRL.

În acest caz la solicitarea garantiei se va prezenta în original : factura de achizitie a pieselor , devizul de constatare si lucrari de montaj . , factura si garantia la manopera .
Prin libera întelegere între cumparator si vanzator ,SC EUROVAL CONSTRUCT ofera o garantie de 6 luni la piese de schimb si accesorii , si o garantie în limita orelor recomandate de functionare de catre producator la consumabile daca montarea si instalarea lor se va efectua de catre un service partener SC EUROVAL CONSTRUCT SRL.
SC EUROVAL SRL isi rezerva dreptul de a desigila si verifica produsul înainte de livrare pt a constata eventualele defecte de fabricatie .

Daca produsul prezinta defecte de fabricatie va fi înlocuit cu altul nou si corespunzator.
Piesele , accesoriile si consumabilele comercializate de catre Sc EUROVAL CONSTRUCT SRL , isi pierd garantia în urmatoarele cazuri:

sunt montate si instalate de catre o firma sau persoana nespecializata si neautorizata , ca avand competenta monatrii pieselor si componentelor , de catre producator sau de catre vanzator
prezinta greseli si defecte de montare si instalare
defecte cauzate de transport de la vanzator la cumparator , ln cazul în care transportul nu este efectuat de catre vanzator piesele comandate gresit de catre cumparator nu se înlocuiesc
deasemenea piesele identificate gresita de catre vanzator datorita furnizarii unor date gresite, de catre cumparator , despre utilaje , nu vor fi înlocuite ulterior
pt spitzurile de picon nu se ofera garantie
la partile hidraulice gen : distribuitoare , valve si regulatoare de presiune , pompe hidraulice se impune schimbarea uleilui hidraulic si a filtrului hidraulic si curatarea rezervorului hidraulic . Uleiuri si filtre furnizate de catre SC EUROVAL CONSTRUCT SRL sau uleiuri si filtre originale de la producatorii utilajelor si pieselor.
deasemenea partile din sistemul hidraulic gen : distribuitoare , electrovalve , regulatoare de presiune , semeringuri si ciocane hidraulice , isi pierd garantia daca pompa hidraulicxa nu furnizeaza presiunea optima de 210 bari , agreata de catre constructor. Ca atare se impune o verificare a sistemului hydraulic de catre personal autorizat si competent.
deasemenea la distribuitoare se recomanda folosirea în anotimpurile reci a unui ulei hidraulic cu o vascozitate cat mai mica : ex : EP 32 , EP 22
toate piesele de motor , instalatie de franare , transmisie- cutie , axa fata , axa spate si hidraulic isi pied garantia daca se va folosi un alt uleiuri si filtre decat cele agreate de catre vanzator si producatorul utilajului si a pieselor.
garantia se pierde si în cazul deteriorarilor , avariilor si defectiunilor care apar în urma accidentelor , calamitatilor naturale , coroziunilor de orice natura , uzurilor fortate de matura mecanica si a utilizarii utilajului în alt scop decat cel recomandat de constructor si de catre un operator fara pregatirea necesara , dovedita printr-un atestat
pt anvelope se ofera garantie doar pt umflaturilor – borfele aparute din cauza defectelor de fabricatie în partea laterala a anvelopei , borfa trebuie sa fie curata fara urme de zgarieturi si sa nu fie nici o reparatie cu snur sau gaurire accidentala pe canalul de comunicare din interiorul anvelopei pe directia de comunicare cu BORFA , garantia se pierde în cazul montarii într-un service neagreat de catre fabricantul anvelopei , borfa aparuta în cazul frecarii sau lovirii de borduri sau corpuri dure , taieturilor de natura mecanica ( pietra , sticla , fier )
deasemenea toate piesele care fac parte dintrun ansamblu isi pierd garantia daca alte piese din ansamblu , altele decat piesa achizitionata , prezinta semne de uzura si deteriorare si nu este înlocuita cu o piesa noua furnizata de catre SC EUROVAL CONSTRUCT SRL deasemenea piesele isi pierd garantia daca sunt montate în ansamblu cu piese achizitionate de la alti furnizori , decat SC EUROVAL CONSTRUCT SRL sau partenerii acestuia.
Deasemenea piesele isi pierd garantia daca se utilizeaza alt lubrefiant sau filtru , unde este cazul , decat cel furnizat de catre SC EUROVAL CONSTRUCT SRL sau partenerii acestuia.
SC EUROVAL CONSTRUCT SRL isi rezerva dreptul de a nu fi raspunzator de defectiunile aparute în timpul trasportului catre cumparator, transport facut de catre cumparator sau de catre firme de curierat la alegerea cumparatorului.
Toate costurile verificarilor si testelor de laborator si costurile de transport pt verificari vor fi suportate de catre client , Deasemenea SC EUROVAL CONSTRUCT SRL isi rezerva dreptul de a solicita un avans de 50% pt piesele comandate ce nu sunt în stoc , avans ce se va retine în cazul în care cumparatorul renunta la piesa comandata , Ulterior SC EUROVAL CONSTRUCT SRL ramane proprietarul pieselor , accesoriilor si consumabilelor pana la plata itegrala a acestora. Pt ca piesele sa isi pastreze garantia convenita , plata facturilor trebuie facuta în termenul prevazut de furnizor , acolo unde este cazul de plata la termen a facturilor în caz contrar se pierde garantia pieselor si a lucrarilor efectuate.
Dupa plata integrala a pieselor cumparatorul decide termenul în care va ridica piesele , accesoriile si consumabilele în cazul în care acestea nu au un termen redus de valabilitate si utilizare , caz în care SC EUROVAL CONSTRUCT SRL va solicita catre cumparator colectarea mai devreme a acestora.

Pt o economie de materiale tipografice si o protectie a mediului va sugeram sa cititi cu atentie acest CERTIFICAT DE GARANTIE. Aceptarea , facturarea , plata si primirea pieselor de catre dvs , prin livrare pe curierat rapid sau ridicare de la sediul nostru din Floresti , jud Cluj